Invitasjon til å bli med på laget under World Cup i Kvitfjell 28.02.-3.03.2019

med Ingen kommentarer

Til alle Masters kjørere i Norge

World Cup Kviitfjell 28. februar – 3. mars 2019

Det blir stadig stilt høyere krav til oss fra FIS på gjennomføring av våre WC renn i Kvitfjell. Vi trenger derfor å styrke rennorganisasjonen og antall funksjonærer i Kvitfjell. Vi håper derfor vi over tid nå kan bygge opp en kjerne fra Mastersmiljøet i Norge som er med oss her oppe. Vi trenger nå for i år å rekruttere inn 15 personer som kan bistå oss i renngjennomføring. Det går fra å skli, blåfarge og Race crew (mannskap som kan rykke ut til kritiske partier ved behov, mobilt mannskap).

  • Vi stiller med all forpleining og heiskort, se de funksjonærbetingelsene vi har i dag.
  • Vi prøver å legge alle som ønsker å bli med på samme overnattingssted slik at dette blir sosialt.
  • Vi ønsker deltagelse fra onsdag til søndag 5 dager, men er også interessert i de som kan stille minimum tre dager. World Cup går i uke 9. Se oppdatert program.
  • Vi gjør et forsøk på å få til trening for Mastersmiljøet fredag kveld i Familiebakken. Utover det kan det bli tid til mye skikjøring om været blir bra og det blir mindre behov for arbeid i renntraseen.

De som ønsker tar i første omgang direkte kontakt med Ole Kristian Kirkerud på epost olekristian@worldcupkvitfjell.no eller mob 900 49 191 innen onsdag 20.02.2019.

Vi håper dette kan være et bra samlingspunkt for Mastersmiljøet i Norge sosialt og skimessig samtidig som det vil gi et bra bidrag inn i arrangørstaben.

Vi håper du vil være med i Kvitfjell.

Vennlig hilsen Ole Kr Kirkerud, Hafjell Kvitfjell Alpint AS

Legg igjen en kommentar