Radisson Blu Resort Trysil

Opplev Norges største skiområde fra dette flotte ski-inn / ski-ut-hotellet. Trysil har 68 alpinbakker, 29 heiser og 100 km langrennsløyper. Nyt alpint, langrenn, snøbrett og hundeslede om vinteren, og kom tilbake om sommeren for golf, gåturer, stisykling og hesteridning. Dette hotellet i Trysil tilbyr rom, suiter og leiligheter, alle utstyrt med blant annet varmeskap, trådløst Internett og tilgang til kaffe og te. 

Nyt en pizza eller noe godt å drikke foran peisen på La Piazza, og smak klassiske amerikanske retter på Chill Bowl & Dine, før en runde med bowling. Og glem ikke å ta turen innom vår nye restaurant Brasserie T.

Det innendørs opplevelsesbassenget har 4 svømmebasseng, en klatrevegg i glass og et FlowRider® bølgebasseng for surfing. I Alpine Spa finnes Jacuzzi, finsk badstue, tyrkisk dampbad og aromatisk laconium. 

Hotellets allsidige møtelokaler inkluderer 10 møterom med air condition, høykvalitets audiovisuelt utstyr, og gratis høyhastighets trådløst Internett, noe som gjør det enkelt å avholde konferanser og arrangementer på et uforglemmelig sted.