Invitasjon til Veteranmesterskapet Norefjell 2012

med 6 kommentarer

Norefjell toppramme

Krødsherad IL, Quality Spa & Resort Norefjell og Norefjell Skisenter ønsker med dette velkommen til Veteranmesterskapet 22.-24. mars 2012.

Det er 60 år siden OL på Norefjell og vi synes Veteranmesterskapet er supert arrangement for å markere dette.

 1. Programmet kommer i eget innlegg.
 2. Booking av Innkvartering og bankett — eget innlegg blir lagt ut innen utgangen av november (bestill sà fort som mulig, her gjelder først til møllaprinsippet).
 3. Påmelding blir Iagt ut i desember — dette ordnes via deltaker.no som sist.

Vi ses pâ Norefjell 😉

Norefjell bunnramme

6 Responses

 1. Steinar Aurmo
  | Svar

  TIPS TIL ARRANGØREN:
  I noen av arrangementene de siste åra har noen av løypene vært for lange og slitsomme for gamle kropper. For at frafallet av eldre løpere ikke skal bli større enn en kan forvente – og for at dette fortsatt skal være gøy, må arrangøren sørge for at i alle fall de over 60 får en lengde på løypene som ikke virker avskrekkende.

  • Roffe Bjørne
   | Svar

   Bra innlegg og spørsmål. Jeg vet at Marius Arnesen har vurdert dette med lengde osv. Dette er selvførgelig at vanskelig aveining fordi klubben ikke har kapasitet til å sette for mange løyper og starter. Det jeg vet er at Norefjell har finne “snille” bakker og jeg håper at dette ikke blir for slitsomt. Vi håper å se deg.

   • Jan Peistorpet
    | Svar

    Om lengda på løypene skal ned så er det vel ikke noen ide å trene med 30 kg sandsekk og gjøre et par tusen knebøyninger fra okt. til mars .
    mvh jan p 70 år i år.

 2. Tinkel Utne
  | Svar

  Jeg ønsker å få oversendt hotell alternativ med priser pr. døgn og
  hvor banketten skal være. Også hotellets beliggenhet i forhold til arrangementet / løypene.Pris pr. pers. både på enkelt rom og dobbelt.

  • Ingebjørg S Thoresen
   | Svar

   Hei Tinkel,

   I dette innlegget http://www.alpinveteranene.no/2011/12/vm-norefjell-2012-booking-av-overnatting-m-m/ finner du all informasjon vedrørende overnatting m/alternativer, priser og bankett, samt andre sammenkomster under arrangementet. Det er også lenke til hotellet som er valgt som samarbeidspartner og telefon til bookingkontoret.

   Andre spørsmål kan eventuelt rettes til arrangøren v/Marius Arnesen

 3. Siri
  | Svar

  Er det noen handicap klasse for veteraner fx. med eller uten fungerende knær ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *