Invitasjon til Veteranmesterskapet Norefjell 2012

med 6 kommentarer

Norefjell toppramme

Krødsherad IL, Quality Spa & Resort Norefjell og Norefjell Skisenter ønsker med dette velkommen til Veteranmesterskapet 22.-24. mars 2012.

Det er 60 år siden OL på Norefjell og vi synes Veteranmesterskapet er supert arrangement for å markere dette.

 1. Programmet kommer i eget innlegg.
 2. Booking av Innkvartering og bankett — eget innlegg blir lagt ut innen utgangen av november (bestill sà fort som mulig, her gjelder først til møllaprinsippet).
 3. Påmelding blir Iagt ut i desember — dette ordnes via deltaker.no som sist.

Vi ses pâ Norefjell 😉

Norefjell bunnramme

6 Responses

 1. TIPS TIL ARRANGØREN:
  I noen av arrangementene de siste åra har noen av løypene vært for lange og slitsomme for gamle kropper. For at frafallet av eldre løpere ikke skal bli større enn en kan forvente – og for at dette fortsatt skal være gøy, må arrangøren sørge for at i alle fall de over 60 får en lengde på løypene som ikke virker avskrekkende.

  • Bra innlegg og spørsmål. Jeg vet at Marius Arnesen har vurdert dette med lengde osv. Dette er selvførgelig at vanskelig aveining fordi klubben ikke har kapasitet til å sette for mange løyper og starter. Det jeg vet er at Norefjell har finne «snille» bakker og jeg håper at dette ikke blir for slitsomt. Vi håper å se deg.

   • Om lengda på løypene skal ned så er det vel ikke noen ide å trene med 30 kg sandsekk og gjøre et par tusen knebøyninger fra okt. til mars .
    mvh jan p 70 år i år.

 2. Jeg ønsker å få oversendt hotell alternativ med priser pr. døgn og
  hvor banketten skal være. Også hotellets beliggenhet i forhold til arrangementet / løypene.Pris pr. pers. både på enkelt rom og dobbelt.

Legg igjen en kommentar