VeteranNM 2012 «best veteran NM ever»

med 1 kommentar

Gratulerer til alle veteran vinnere og gratulerer til Norefjell, Krødsherad Idrettsforening og ikke minst Marius Arnesen for et FANTASTISK arrangement. Ja vi utfordret Norefjell med slagordet som har vært brukt før og det levde de opp til.  Før og under renndagenene gikk det med 2,5 tonn salt og vi fikk knall fine forhold.

Resultatene ligger ute på websiden og bilder kommer.  Vi prøver å lage en droppboks et eller annet sted slik at vi kan dele bilder fra denne minnerike og fantastiske weekenden som også har vært veldig morsom og hyggelig.

Rekruteringen går sakte fremover, men her ligger det mer jobb mot Veteran NM 2013. Ryktene går mot Hafjell og det er utvilsomt en kjempearena for det neste mesterskapet. Alpinveteranene har snakket med Knut Erik Johannessen som er helt sikker på at dersom Hafjell blir tildelt mesterskapet så skal de ta tilbake slagorder «best game ever»

One Response

  1. FANTASTISK! Glimrende gjennomført arrangement med Marius i spissen og Vikeren bak. En blomstrende arrangementsstab, blide og hyggelige! En vitamininnsprøytning av de skjeldne,- og takk til alle våre veteranvenner som bidro til glade og aktive dager. En super atmosfære og aldri har vel dansegulvet vært fullere,… i så mange timer…. på banketten Til og med vår herre var med oss med sol og blå himmel. hva mer kan vi ønske oss?

Legg igjen en kommentar