Invitasjon – Bli med på laget som funkjsonær under World Cup i Kvitfjell 2020 og Europa Cup renn

med Ingen kommentarer

Til alle Masters kjørere i Norge.

Vi blir stadig stilt høye krav til fra FIS på gjennomføring av våre WC renn i Kvitfjell. Vi trenger derfor dyktige erfarne funksjonærer i Kvitfjell. Vi håper derfor vi overtid nå kan bygge opp en kjerne fra Masters miljøet i Norge som er med oss her oppe. Vi trenger å rekruttere inn personer med alpinkompetanse som kan bistå oss i renngjennomføring. Det går fra å skli, blåfarge og Race crew (mannskap som kan rykke ut til kritiske partier ved behov, mobilt mannskap).

Vi stiller med all forpleining og heiskort. De som stiller 9 dager eller mer får gratis sesongkort som gjelder i Hafjell og Kvitfjell. Videre er det flere fordeler dere kan lese inne på våre funksjonærsider. Vi prøver å legge alle som ønsker å bli med på samme overnattingssted slik at dette blir sosialt.

Se ellers de funksjonærbetingelser vi har i dag på

Vi gjør et nytt forsøk i år på å få til trening for Mastermiljøet en kveld under WC uka. Utover det kan det bli tid til mye skikjøring om være blir bra og det blir mindre behov for arbeid i renntraseen.

De som ønsker å bli med som ikke var med i fjor tar i første omgang direkte kontakt med Ole Kristian Kirkerud på olekristian@worldcupkvitfjell.no eller mob 900 49 191 for litt informasjon..

For nye og de som var med i fjor er påmelding her, fint om de som er interessert melder seg på så snart som mulig.

For sesongen har vi følgende rennprogram:

5.–6. desember EC Damer
27. feb –1. mars EC Herrer
5.–8. mars WC Herrer ( WC uka)

Vi håper dette kan være et bra samlingspunkt for Masters miljøet i Norge sosialt og skimessig samtidig som det vil gi et bra bidrag inn i arrangementet og norsk alpinsport.

Vi håper du vil være med i Kvitfjell.

World Cup Kvitfjell logoer

Vennlig hilsen
Ole Kr Kirkerud – Hafjell Kvitfjell Alpint AS